Home Uitgelicht Dochter Andrea scheldt ‘schijnheilige’ moeder huid vol

0 2248

Sophia-Deborah, de biologische dochter van Utopiaan Andrea, kookt van woede. Dat laat ze op Facebook weten. Ze heeft geen goed woordje over voor haar zeer gelovige moeder die meedoet aan het tv-experiment Utopia en noemt haar schijnheilig.
Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind?
Een woeste Sophia
Vorige week kwam naar buiten dat de 52-jarige massagetherapeute Andrea een biologische dochter heeft. Inmiddels heeft deze jongedame dus van zich laten horen. De twee hebben al negen jaar geen contact. De reden is nog niet helemaal bekend. Uit de scheldkanonnade op Facebook wordt slechts een fractie duidelijk.

‘Alle afleveringen van Utopia net terug gekeken. Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede. Ik kan op zijn netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile scheinheilige tiefushoer is’.
Twee weken geleden verloor Andrea haar stiefdochter aan de gevolgen van borstkanker. Ze besloot de begrafenis niet bij te wonen, omdat ze buiten het terrein te veel publiek zou trekken. De Utopiaan zou het zwaar hebben met het verlies en is met regelmaat huilend en biddend te zien tijdens de uitzending van Utopia. Daarover is Sophia allerminst te spreken. ‘Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind?’
De jongedame raast nog even door en beschuldigt Andrea ervan de familie kapot gemaakt te hebben. Op jonge leeftijd zou Andrea haar in de steek hebben gelaten en ook zou ze hebben gelogen over haar woonplaats tegenover de kinderrechter en de Kinderbescherming.
‘Vals mens, ik hoop dat je doodrot in jou eigen, bekeerde sekte-wereldje met die bloedhond van je tweelingzus erbij, je weet wel, die haar kitten van het balkon afgooide en stal wat er te stelen viel. Ik zal wel binnenkort de Privé of de Story ff bellen om met een mooi verhaal te komen, dan ziet iedereen hoe jij werkelijk bent.
Sophia zegt haar verhaal te hebben gedaan aan diverse media. Op het Utopia-terrein hebben de bewoners sinds gisteren internet. Het is dus goed mogelijk dat de gelovige Andrea deze berichten snel onder ogen krijgt.

‘Een ding is zeker, ik zal later een zoveel betere moeder dan jou worden!’, sluit de woedende Sophia haar relaas af.

Bron: Ad.nl

GEEN REACTIE'S

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.