Home Uitgelicht Dochter doet boekje open over Andrea

0 2145

Heeft Andrea in Utopia zichtbaar veel verdriet vanwege het heengaan van haar stiefdochter Caroline (46), haar biologische dochter gelooft bar weinig van de tranen die haar moeder in het SBS 6-programma plengt.

Toen Sophia 3 jaar was scheidden haar ouders. In Weekblad Privé vertelt de blondine verbitterd: „Door haar stemmingswisselingen wilde mijn moeder mij steeds minder zien, en toen ik ruim 6 was kreeg mijn vader mij toegewezen. Na een onverwachte ontmoeting op mijn 10e had ik geen behoefte meer om haar te zien.… Ik was 12 toen ze mij opeiste via de kinderrechter. Tijdens de laatste zitting werd ze ongeschikt bevonden voor gezag. Dat gaf mij rust.”

Tegen de Utopia-kijkers zegt Sophia dan ook: „Trap er niet in, ze acteert alles!” Dat haar moeder sinds bijna vier jaar een nieuwe man in haar leven heeft – gepensioneerd Telegraaf-fotograaf Anton Veldkamp – plus stiefdochters, daarvan wist Sophia dan ook niets…

Zie Weekblad Privé van deze week voor BEIDE kanten van dit verdrietige verhaal over de zwaar verstoorde moeder-dochterband. Geliefde Anton Veldkamp: „Dat Andrea stemmingswisselingen heeft, kan ik niet ontkennen, die heeft ze in hoge mate. Af en toe gaat ze door het lint, maar ik sta achter haar.”

Bron: telegraaf.nl

GEEN REACTIE'S

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.