Home Bizar Inbreker brengt buit terug

0 3068

Een inbreker heeft de spullen die hij buitmaakte tijdens een inbraak in Den Helder vorige maand, weer teruggegeven. Dat deed hij nadat het gedupeerde gezin daar op zijn verzoek om had gevraagd op Facebook.

“Ik snap hier helemaal niks van”, zegt slachtoffer Diana Gauw in het Noordhollands Dagblad. “Het is net een soap. Ook de politie noemt het bizar. Het komt wel voor dat inbrekers wroeging krijgen en zich met spullen en al melden op het politiebureau, maar zoals het nu gaat hebben ze het nog niet meegemaakt.”

Aangifte

Ondanks dat de spullen weer terug zijn, wil Diana de inbreker voor het hekje krijgen: “Want ze hebben niet alleen ingebroken, maar zijn door deze actie ons ook persoonlijk aan het pesten en treiteren. Al is het een bekende, we doen er gewoon aangifte tegen.”

Of de teruggebrachte spullen ook daadwerkelijk van de familie Gauw zijn, moet nog blijken. De politie heeft ze meteen meegenomen voor onderzoek. Een andere vraag is hoe de verzekeraar van de familie Gauw gaat reageren: “De verzekering heeft al uitgekeerd en we hebben het allemaal al vervangen.”

Bron: Telegraaf.nl

GEEN REACTIE'S

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.