Home Uitgelicht Nieuwe deelnemer Jimmy niet te spreken over ‘Utopia’

0 2220

Jimmy, de nieuwe deelnemer van Utopia, is weinig onder de indruk van het ‘utopia’ dat door de andere kandidaten is gecreeërd.
Jimmy (39), die in het dagelijks leven werkt als beveiliger en personal trainer, viel letterlijk met de deur in huis. Hij vindt het huidige Utopia géén utopia. “Als ik jullie soms tekeer zie gaan, gaan jullie op dezelfde manier tekeer als mensen buiten. Er moet als groep gewerkt worden. Ik heb dingen gezien die anders moeten”, zegt Jimmy kritisch. “Ik hoop dat vanaf nu dingen eerlijk gaan. Iedereen moet hier lijden, iedereen is hetzelfde.”

Met zijn opmerkingen heeft hij Charlotte en Billy al voor zich gewonnen: zij knikken instemmend. “Dat roepen wij ook steeds”, zeggen de dames tegen elkaar.

Over het eerder door de andere kandidaten bedachte plan om bootcamptrainingen te gaan organiseren vanuit Utopia, is hij wél zeer te spreken. “Ik wil gelijk morgen al beginnen”, zegt hij enthousiast. “Bootcamp begint zaterdag”, zegt één van zijn medekandidaten droogjes. “Mooi, I’m in!”, roept Jimmy.

Maar hij heeft nog meer plannen, hij is ook nog dj en wil een ‘groen feest’ organiseren, tot enthousiasme van wederom vooral Charlotte en Billy…

Ook over Jimmy boy valt heel wat te schrijven maar daar komen we later nog op terug, hier zijn eigen website

GEEN REACTIE'S

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.