Home Uitgelicht Utopia: Nieuwe inwoner Jimmy zorgt voor dynamiek

2 3229

Een nieuwe inwoner is gearriveerd in Utopia. Jimmy is zijn naam, 39 jaar, opgegroeid in Suriname, is gescheiden en heeft twee dochters. In het dagelijks leven werkt hij in de beveiliging als portier en daarnaast is hij personal trainer voor mensen die willen afvallen. Ook is hij een tijdje brandweerman geweest maar daarvóór diende hij de landmacht, bij de luchtmobiele brigade.

Een veelzijdig man dus, en hij maakte ook direct grote indruk bij binnenkomst, vooral bij de dames. Met zijn brede, gespierde lichaam en rode baret oogde hij als een gedisciplineerde militair, en dat imponeerde zichtbaar een aantal personen. Maar Jimmy is niet gekomen voor een concurrerende strijd en wilt, naar eigen zeggen, de groep juist bij elkaar houden, omdat je als individu simpelweg geen samenleving kunt opbouwen. Zijn statement is dus direct duidelijk.

Dan volgt er een vragenrondje, waarbij iedereen om de beurt Jimmy voor een korte ondervraging mag onderwerpen. Wanneer Charlotte echter aan de beurt is, komt haar opgekropte frustratie jegens Emil plots naar boven. Emil ketst de aantijging gelijk af en tracht hiermee een eventuele confrontatie te voorkomen. Maar Charlotte is vastberaden en blaast de discussie verder op. Probeert Charlotte met deze emotionele uitbarsting indruk op Jimmy te maken, of is ze oprecht boos? Die vraag is vooral af te lezen op de gezichten van Emil, Ruud en Giorgio.

Kortom: De komst van Jimmy zorgt voor dynamiek binnen de groep…

 

2 REACTIE'S

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.