Home Uitgelicht Utopia’s Andrea wil vrede met dochter

0 2042

Andrea’s dochter Sophia haalde eerder stevig uit naar haar moeder, maar Andrea droomt ondertussen in Utopia hardop van een warme hereniging met haar Sophia…

“Alle afleveringen van Utopia net terug gekeken. Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede. (…) Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind?”, tierde Sophia eerder op haar facebookpagina.

Het feit dat moeder en dochter zo vreselijk gebrouilleerd zijn, laat Andrea zeker niet koud. De Utopiaan laat buiten in de kou haar hart spreken. “Het vreet aan me. Ik heb nooit mijn verhaal kunnen doen waarom ik haar niet meer zie”, vindt Andrea.

Ze legt uit: “Toen ik gescheiden was van mijn man ben ik verliefd geworden op mijn huisarts en hij ook op mij. Sophia was toen twaalf. Tuurlijk heb ik gefaald, tuurlijk is het allemaal mijn schuld.”

Andrea wil dan ook niets liever dan het weer goedmaken met Sophia. “Het mooiste cadeau is als ik haar weer in de armen kan sluiten. Ik ben er voor haar.”

Bron: Telegraaf.nl

GEEN REACTIE'S

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.